Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sinds 2010 de #1 webshop voor slechthorenden

  Best verkochte merken

  Onze merken

  Nieuws en updates van:

  AllesVoorOren

  Meer lezen? Bekijk alle posts

  Dé webshop voor slechthorenden

  AllesVoorOren is gespecialiseerd in alles wat met oren te maken heeft. Dit doen we al met veel plezier vanaf 2010. AllesVoorOren was de eerste webshop die op grote schaal producten voor slechthorenden ging verkopen via het internet. Eerst alleen de accessoires voor hoortoestellen, telefoons voor slechthorenden en wekkers voor slechthorenden waaronder trilwekkers en flitswekkers. En later ook o.a. de reinigingsdoekjes voor hoortoestellen.

  Daarnaast zijn wij de webshop voor Cochlear producten zodat ook deze relatief kleine groep slechthorenden bij ons terecht kunnen voor hun Cochleair implantaat onderdelen.

  Eerst vanuit onze vestiging in Zaandam en toen dat te klein werd zijn we verder gegaan in onze vestiging in Hoorn. Vanuit het mooie Hoorn verzenden wij maandelijks duizenden pakketjes naar klanten over de gehele wereld.

  Of het nu een Phonak filter is, of een hulpmiddel voor tinnitus, bij AllesVoorOren kun je het vinden. Maar natuurlijk leveren wij ook hoortoestellen van diverse topmerken. Dit alles moet van stroom worden voorzien, daarom hebben wij een groot assortiment batterijen voor gehoorapparaten.

  Het goed en tijdig verzenden van artikelen staat bij ons bovenaan. Omdat wij als geen ander weten dat als je hoortoestel defect is of je hebt een onderdeel nodig, dat je dit liever vandaag dan morgen in huis hebt. We doen altijd onze uiterste best om je bestelling snel te leveren.

  Ons doel is: Klanten snel en goed bedienen met een fijn en ruim productaanbod waar je écht iets aan hebt. Zo laten we nieuwe producten regelmatig testen door mensen die ook een hoortoestel dragen bijvoorbeeld. Zo weten we zeker dat jij geen kat in de zak koopt. Dit zie je terug in onze productbeschrijvingen die wij zo accuraat mogelijk proberen te houden. Lees ook onze veelgestelde vragen eens door, vaak vind je daar een antwoord op je vraag.

  En mocht je toch nog vragen hebben dan staan onze dames en heren van de klantenservice je graag te woord. Via mail, chat of telefoon.

  Veel plezier met winkelen.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen