Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Wij verzenden al onze producten via PostNL.
  De bijdrage in de verzendkosten zijn als volgt:

  Voor Nederland: €4.65 (vanaf €25.- gratis verzonden altijd met track&trace)

  Voor Europa en daarbuiten: De verzendkosten worden getoond in de kassa.

  Het gratis retour sturen is alleen voor Nederlandse consumenten en bedrijven van toepassing!

  Mocht het product niet aan jouw eisen voldoen dan mag je het natuurlijk retour zenden. Hieronder lees je hoe dat werkt.

  Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Voor het ongedaan maken van je bestelling kun je het beste inloggen in "mijn account" waar je het retour eenvoudig kunt aanmelden. Klik hiervoor op "mijn bestellingen" in je account en vervolgens op je ordernummer. je krijgt dan diverse opties voor het retour zenden. Je ontvangt vervolgens van ons de vervolgstappen om je retour correct en goed terug te sturen. Doe dit binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen.

  AllesVoorOren.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Retour sturen is gratis voor klanten uit Nederland.


  Heeft u verkeerd besteld? Een product omruilen is helaas niet mogelijk. U kunt het verkeerd bestelde product retour sturen en een nieuwe bestelling plaatsen op onze website. Heeft u het verkeerde product ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]

  Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan vergoedt AllesVoorOren.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet.

  Voor het retour sturen van producten hebben wij een aantal spelregels. Zo mag het product niet gebruikt zijn, moet het in de originele, onbeschadigde doos zitten (dus verpakking zonder scheuren etc.) met alle toebehoren en boekjes erbij en moet je dit binnen 14 dagen na ontvangst melden via je "mijn account" omgeving of via email aan [email protected] om vervolgens het product direct aan ons retour te sturen.

  Als wij constateren dat de retourregels niet goed nagekomen zijn dan kunnen we het product niet meer als nieuw verkopen. Toch laten we je er dan niet mee zitten. Je krijgt dan 75% van het aankoopbedrag retour.

  Ook zijn er uitzonderingen van retour op bepaalde producten die in verband met de hygiëne niet retour gestuurd mogen worden zoals oordopjes, gehoorbescherming, etc. Wij verzegelen deze verpakkingen. Zijn de zegels verbroken dan kun je ze niet retour sturen. Ook de producten van Cochlear vallen hieronder. Opengemaakte verpakkingen van Accu's, etc. nemen wij NIET retour.

  Bij sommige producten staat: Vandaag besteld voor 15:59 vandaag verzonden*. Dit is niet in combinatie met bestelde producten waar een langere levertijd voor staat. Deze zullen dan gelijktijdig worden verzonden.

  Uiteraard kun je de bestelling ook schriftelijk ongedaan maken. Onderstaand zie je een modelformulier waarmee je de bestelling ongedaan kunt maken. Je kunt dit vinden onderaan de algemene voorwaarden van webshop keurmerk. Print deze uit en vraag via [email protected] een retourlabel aan.

  Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen. 

  AllesVoorOren.nl is wettelijk verplicht u dit formulier aan te bieden.
  Het is echter niet noodzakelijk voor u om dit formulier te gebruiken. U kunt er ook voor kiezen uw retour telefonisch (0229 755 134) of via e-mail ([email protected]) door te geven.
  Indien u dit formulier wilt gebruiken, kunt u het ingevulde formulier per post opsturen of als bijlage bij een e-mail verzenden.

  Aan:
  AllesVoorOren.nl
  Leonard Bernsteinhof 3
  1628TT, Hoorn
  Nederland

  - Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de verkoop
  van de volgende producten:
   ___________________________________________________________________________
  - Order- of factuurnummer:  _____________________________________________________
  - Ontvangen op  ______________________________________________________________
  - Naam consument: ___________________________________________________________
  - Adres consument:  ___________________________________________________________
  - IBAN-nummer consument**: ___________________________________________________
  - Handtekening consument (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):

  ___________________________________________________________________________
   

  * Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.
  ** Alleen nodig indien de factuur al betaald is.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »