Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Widex hoortoestel filters

Widex hoortoestel filters voor hoortoestellen bestel je snel, eenvoudig online. Een Widex filter helpt als je filtertje van je luidspreker of tube verstopt zit en het geluid van je hoortoestel is niet meer toereikend.

Filters

Widex hoortoestel filters

Widex hoortoestel filters

Als je hoortoestellen van Widex hebt dan heb je de filters vast wel eens vervangen. Widex heeft één van de meest eenvoudige filtersystemen die er bestaan. Als het geluid van je hoortoestel ineens een stuk minder is of het toestel werkt helemaal niet meer dan is het belangrijk om te bekijken of je filter niet geblokkeerd is door oorsmeer. (Cerumen).

Waarom raakt mijn Widex filter verstopt?

Een hoortoestel filter kan verstopt raken door oorsmeer, huidschilfers of vocht. Het hoort bij het dagelijks onderhoud van je hoortoestel zodat je altijd het maximale uit je hoortoestel haalt. Is je filter verstopt dan kun je deze eenvoudig en snel zelf verwisselen. Haal de dome van het hoortoestel en gebruik het gereedschapje om het filter te verwijderen. Aan de andere kan het het zwarte stokje zit een nieuw filtertje. Dit steek je in de opening van de luidspreker of tube. Er zijn ook grotere filters van Widex die gebruikt worden in op maat gemaakte harde oorstukjes. Dit zijn de Widex Cerustop XL filters.

Hoe zie ik dat mijn Widex filter verstopt is?

Als je de dome van het hoortoestel haalt en in het witte filtertje kijkt dan hoor je een zilverkleurig "rastertje"te zien. Is het okerkleurig of zie je helemaal geen rastertje dan is het filter zeker verstopt. Tijd dus om je Widex filter te vervangen. Je zult gelijk merken dat het geluid een stuk frisser klinkt en dat de scherpte die nodig is om spraak te verstaan weer is teruggekeerd. Werkt je toestel dan nog steeds niet? Dan controleer je het hoortoestelbatterijtje en de luidspreker zelf. Hangt je luidspreker te bungelen aan het draadje? Dan bestel je een nieuwe luidspreker voor je Widex hoortoestel. Met een Widex Hoortoestel filters weet je zeker dat je geluid fris klinkt en blijft klinken.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen