Terug

Schoonmaakmiddelen voor hoortoestellen en oorstukjes

Hoortoestel reinigen? Maak je hoortoestellen en oorstukjes grondig schoon met onze reinigingsmiddelen voor hoortoestellen. Ook voor het drogen van je gehoorapparaat ben je bij ons aan het juiste adres.

Filters

Schoonmaakmiddelen voor hoortoestellen en oorstukjes

Hoortoestel reinigen

Wij je het hoortoestel reinigen? Diverse producten voor het reinigen van oorstukjes en hoortoestellen van Cedis, Audinell en Take Care. En natuurlijk ook voor het reinigen van de gehoorgang en het voorkomen van opgehoopt oorsmeer vind je in onze webwinkel. En voor het drogen en droog houden van je gehoorapparaten vind je een groot assortiment droogmiddelen voor hoortoestellen en in-ear monitors.

Schoonmaken hoortoestel

Door het goed en grondig schoonmaken van je hoortoestel verleng je niet alleen de levensduur van je gehoorapparaat, je voorkomt tevens dat micro-organismen op bijvoorbeeld oorstukjes geen kans maken. Door het hoortoestel goed te drogen kun je dure reparatiekosten voor zijn.

Je kunt het beste een reinigingsdoekje voor hoortoestellen gebruiken om je hoortoestel lekker fris te maken. Deze middelen hebben een inwerkingstijd van 1 minuut en zijn geschikt om je hoortoestel te reinigen zonder schade aan te richten.

Wij leveren producten van o.a. Cedis voor het schoonmaken van oorstukjes en natuurlijk het grootste assortiment droogtoestellen voor hoortoestellen. Hoortoestel reinigen doe je met de producten van AllesVoorOren.nl

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5327 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen