Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Tubes en Luidsprekers

Tubes en luidsprekers vormen een onmisbaar onderdeel van je hoortoestel. Zonder een luidsprekertje of tube komt het geluid niet van het hoortoestel naar je oor. Daarom moet je er regelmatig onderhoud aan plegen en soms moet je een nieuwe kopen.

Filters

Tubes en Luidsprekers

Luidsprekers en Receivers voor hoortoestellen

Oei, ineens werkt je hoortoestel niet meer. Je hebt alles geprobeerd. Filtertje vervangen van je luidspreker, Doorsteek draadje gebruikt op je tube. Maar nee hoor; geen geluid. Geen paniek, bestel een nieuwe luidspreker of tube en je hoort weer als nooit tevoren. 

Een luidspreker is een heel klein (vaak) zilverkleurig dingetje waar je tip of dome overeen zit. Luidsprekers maken gebruik van een filtersysteem dat voorkomt dat je oorsmeer in de luidspreker komt of dat deze erg vochtig wordt. Helaas komt het nogal eens voor dat een luidspreker defect raakt. Dit komt vaak omdat het draadje dat naar je hoortoestel gaat versleten is door het in en uit doen van je hoortoestel.

Tubes en slangetjes voor gehoorapparaten

Bij Tubes komt het nogal eens voor dat het holle slangetje geknikt is. Hierdoor kan er geen geluid meer door het slangetje en hoor je niets meer. Zaak is dan de tube te vervangen. Gelukkig leveren wij van alle merken luidsprekers en tubes voor hoortoestellen. Het enige dat jij moet onderzoeken is welk merk en hoe lang het slangetje of luidsprekertje moet zijn. 

Meestal staat dit gewoon op het uiteinde van je luidspreker of tube; namelijk het gedeelte dat in je oor gaat. Je zoekt dan naar een rode of blauwe tekst. Het merk en type van je hoorapparaat kunt je vast wel vinden op de factuur die je van je audicien hebt meegekregen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen