Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Tips, domes of dopjes voor Phonak gehoorapparaten

Domes voor Phonak hoortoestellen. Heb jij een luidspreker in het oor hoortoestel of heb je er één met een tube? Dan vervang je het dome, tip of dopje van je Phonak hoortoestel met onze Phonak domes.

Filters

Tips, domes of dopjes voor Phonak gehoorapparaten

Phonak Domes voor Hoortoestellen

Zoek je een dome, tip of dopje voor je gehoorapparaten? Zoek maar niet verder want wij hebben Phonak domes in ons assortiment. Phonak heeft tegenwoordig de Smokey domes. Deze hebben een nieuw ontwerp, verkleuren minder snel en zijn door de donkere kleur ook minder goed zichtbaar in je gehoorgang. 

Wanneer moet ik mijn Phonak dome vervangen?

Dat is lastig te zeggen. Een Phonak dome gaat best lang mee. Als je het dopje vaak van je luidspreker moet halen om je filtertje te vervangen dan kan een dome soms kapot gaan. Maar ook het gewone gebruik kan een dome beschadigen. Een gehoorgang is mede door de erg hoge zuurgraad een vijandige omgeving voor een dome. Zodra de dome zijn vorm helemaal heeft verloren, er rafels aan komen of compleet afscheuren is het tijd je dome te vervangen.

Waarom zijn er verschillende maten domes?

Niet iedereen heeft dezelfde oren of gehoorgang. Zo kan het zelfs zijn dat je aan de ene kant een Phonak Smokey M dome nodig hebt en aan de andere kant een Phonak Smokey S dome.

Ook het hoortoestel is ingesteld op het gebruik van een bepaalde maat dome. Vooral als je een gesloten dome hebt (zonder gaatjes rondom) is het belangrijk dat je de juiste maat en type dome besteld. Er zijn zelfs domes van Phonak met een dubbele koepel. Dit noemen wij de Powerdomes. Deze zijn erg geschikt voor de zwaardere gehoorproblemen en mensen die een Power Luidspreker gebruiken.

Wat is het verschil tussen de Phonak Smokey domes en de nieuwe 4.0 domes?

Phonak heeft gelijktijdig met haar nieuwe lijn hoortoestellen het ontwerp van de luidsprekers aangepast. Dit houd in dat de "oude" domes niet goed op de nieuwe luidsprekers passen. Phonak noemt dit Sound delivery System 4.0. Dit is vanaf het Marvel platform het geval. Het is daarom belangrijk om te weten welke hoortoestel je draagt. Controleer altijd welke letter er voor het type op het hoortoestel staat. Is dit een S, C, Q, V of B? gebruik dan een Phonak Smokey dome. Staat er bijvoorbeeld een M op? Dan moet je de Phonak domes 4.0 gebruiken.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen