Terug

Deurbel en telefoon signalering

Soms is het nodig dat je een Deurbel en telefoon signalering nodig hebt. Vooral als je de deurbel niet kunt horen. Dan biedt een speciale deurbel voor slechthorenden uitkomst.

Filters

Deurbel en telefoon signalering

De deurbel beter horen met deurbelversterking

Heel vaak krijgen wij de vraag of er niet een speciale Deurbel en telefoon signalering voor mensen die de deurbel niet goed horen kunnen. Als je zoiets zoekt dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Met onze deurbel systemen die een heel luid geluid maken of soms zelfs in combinatie met flitslichten mis je niemand meer die voor de deur staat.

Deurbel en telefoon signalering in flats en portiekwoningen

Wat heel veel voorkomt is bijvoorbeeld de flat waarbij er beneden een deurbel zit bij de ingang en bij de woning zelf. Het probleem is hierbij dat de huisbel installatie in de gang hangt en als de deur naar de woonkamer dan dicht is hoor je deze niet goed. 

Met een deurbelversterker verleg je eigenlijk het signaal van de voordeur naar de woonkamer zodat je altijd weet of er iemand voor de deur staat.

Met onze Deurbel en telefoon signalering voor slechthorenden kun je heel eenvoudig een grotere mate van zelfstandigheid bewerkstellingen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5356 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen