Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Telefoons voor slechthorenden

Goed en duidelijk verstaan aan de telefoon is voor veel hoortoesteldragers erg lastig. Het gebruik van een telefoon voor slechthorende die beschikt over extra volume en een ringleiding is het vaak heel goed mogelijk weer te kunnen bellen.

Filters

Telefoons voor slechthorenden

Telefoon voor slechthorende

Een telefoon voor slechthorende helpt je de spreker aan de andere kant van de lijn beter te verstaan.

Ben je op zoek naar een telefoontoestel voor slechthorenden? Merk je dat je oproepen mist omdat je telefoongeluiden niet altijd meer hoort? Klagen anderen dat je in de hoorn aan het schreeuwen bent? Of wil je telefoneren in een lawaaiige bedrijfsruimte? Wij bieden een brede keuze in vaste en mobiele toestellen speciaal aangepast aan slechthorenden. Ontdek ons veelzijdige aanbod.

Zoek je een bedrade of DECT telefoon voor slechthorende?

Er is een telefoon voor slechthorende verkrijgbaar met een zeer hard geluid. De krachtige luidspreker versterkt de stem aan de andere kant van de lijn waardoor je prettiger telefoneert. Deze telefoontoestellen zijn niet alleen geschikt voor slechthorenden. Ook als je in ruimtes met veel herrie de telefoongeluiden wilt kunnen horen dan kan een extra luid toestel heel praktisch zijn. Kies je een bedraad toestel of heb je voorkeur voor een dect telefoon met hard geluid? Beide types zijn bij ons verkrijgbaar in vele varianten. Speciaal voor slechthorenden zijn er ook mobiele GSM-apparaten beschikbaar met harde geluiden en een felle flits.

Overweeg je een bedrade of DECT telefoon met ringleiding?

Draag je een gehoorapparaat, kies dan voor een telefoon voor slechthorende met een ringleiding ingebouwd in de telefoonhoorn. Dit apparaat stuurt de telefoongeluiden rechtstreeks naar je gehoorapparaat waardoor je geen last meer hebt van storende omgevingsgeluiden als je telefoongesprekken voert. Deze toestellen zijn verkrijgbaar met een snoer. Of als draadloze dect telefoon voor slechthorende met ringleiding.

Prettig telefoneren voor iedereen met gehoorverlies

Gaat je gehoorfunctie achteruit en ervaar je steeds meer hinder bij telefoongesprekken? Ook voor jou hebben wij een geschikte telefoon voor slechthorende in onze webwinkel. Wij leveren toestellen van bekende merken als Amplicomms, Geemarc, Phonak en Widex. Zowel met versterking als met een ingebouwde ringleiding speciaal voor gehoorapparaten. Ook voor jou hebben wij een oplossing die telefoneren weer prettig maakt. Kom je er niet uit, wil je liever een ander merk of een ander type toestel? Wij kunnen alle telefoons leveren! Neem voor meer informatie contact met ons op via 0229-755 134

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen