Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Streamers voor hoortoestellen

Een streamer is een ingewikkeld woord voor een apparaat dat draadloos geluid naar je hoortoestellen stuurt. Of het nu het geluid van een telefoon of van de tv is. Een streamer maakt het mogelijk.

Filters

Streamers voor hoortoestellen

Streamers voor hoortoestellen

Nou, leg maar eens uit beste AllesVoorOren: "Wat is een streamer, en wat kan ik ermee?" 

Een streamer is een apparaatje dat je kunt koppelen met je hoortoestellen. Hiermee is het mogelijk het geluid van de tv of telefoon rechtstreeks naar je hoorapparaat te sturen. Het grootste voordeel is eigenlijk dat het "Direct" is. Er zit dus niets tussen dat het geluid kan verstoren. Bij de meeste hoortoestellen worden namelijk ook de microfoons uitgeschakeld waardoor je je helemaal goed kunt concentreren op wat je echt wilt horen. En vaak nog als vanzelf ook.

Én je hoort het geluid op beide oren (als je op beide oren een hoortoestel draagt natuurlijk) waardoor je spraak vele malen beter kunt verstaan dan zonder streamertje.

Het woord streamer valt eigenlijk onder te verdelen in een aantal groepen:

  • TV streamer
  • GSM of Smartphone Streamer
  • Microfoon streamer

De meeste fabrikanten hebben een combinatie van deze dingen. Anderen hebben alleen een microfoon, telefoonstreamer of TV streamer. Resound bijvoorbeeld heeft voor alle drie de toepassingen een ander apparaat.

Heb ik een streamer nodig voor mijn hoortoestellen?

Je zou kunnen zeggen dat een streamer onmisbaar is als je in grote groepen mensen een bepaalde spreker wilt verstaan of als je tv wilt kijken maar je kunt niets verstaan omdat er teveel ruis aanwezig is.

Mocht je nog wat te vragen hebben over de streamers van AllesVoorOren neem dan even contact op met de medewerkers van de klantenservice. Daar zijn ze tenslotte voor!

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen