Terug

Streamers voor hoortoestellen

Een streamer is een ingewikkeld woord voor een apparaat dat draadloos geluid naar je hoortoestellen stuurt. Of het nu het geluid van een telefoon of van de tv is. Een streamer maakt het mogelijk.

Filters

Streamers voor hoortoestellen

Streamers voor hoortoestellen

Nou, leg maar eens uit beste AllesVoorOren: "Wat is een streamer, en wat kan ik ermee?" 

Een streamer is een apparaatje dat je kunt koppelen met je hoortoestellen. Hiermee is het mogelijk het geluid van de tv of telefoon rechtstreeks naar je hoorapparaat te sturen. Het grootste voordeel is eigenlijk dat het "Direct" is. Er zit dus niets tussen dat het geluid kan verstoren. Bij de meeste hoortoestellen worden namelijk ook de microfoons uitgeschakeld waardoor je je helemaal goed kunt concentreren op wat je echt wilt horen. En vaak nog als vanzelf ook.

Én je hoort het geluid op beide oren (als je op beide oren een hoortoestel draagt natuurlijk) waardoor je spraak vele malen beter kunt verstaan dan zonder streamertje.

Het woord streamer valt eigenlijk onder te verdelen in een aantal groepen:

  • TV streamer
  • GSM of Smartphone Streamer
  • Microfoon streamer

De meeste fabrikanten hebben een combinatie van deze dingen. Anderen hebben alleen een microfoon, telefoonstreamer of TV streamer. Resound bijvoorbeeld heeft voor alle drie de toepassingen een ander apparaat.

Heb ik een streamer nodig voor mijn hoortoestellen?

Je zou kunnen zeggen dat een streamer onmisbaar is als je in grote groepen mensen een bepaalde spreker wilt verstaan of als je tv wilt kijken maar je kunt niets verstaan omdat er teveel ruis aanwezig is.

Mocht je nog wat te vragen hebben over de streamers van AllesVoorOren neem dan even contact op met de medewerkers van de klantenservice. Daar zijn ze tenslotte voor!

 

Lees meerSluiten

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Klanten geven ons een 9.2 op basis van 5772 beoordelingen
We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeldt.

Niet goed geld terug garantie!
We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.1 / 10 - 5772 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen