Terug

Oticon Filters voor hoortoestellen

Oticon filters voor hoortoestellen bestel je natuurlijk bij AllesVoorOren,nl. Met een nieuw filtertje op je hoorapparaat neem je snel weer deel aan het gesprek als je hoortoestel het laat afweten door een verstopt filter.

Filters

Oticon Filters voor hoortoestellen

Oticon Hoortoestel filters

Zoals alle hoortoestel merken heeft ook Oticon haar eigen filtersystemen. En Oticon maakt het wel erg bont. Voor elk type luidspreker of hoortoestel hebben ze wel een filtersysteem ontworpen. Daarom is het erg belangrijk dat je het juiste filtertje voor je hoortoestel besteld. Zo is er de Oticon Prowax filter, de Prowax minifit, de nowax filter en de waxstop filter. Weet jij het nog? Nou wij weten het wel!

Prowax minifit

Het meest gebruikte filter is de prowax MiniFit filter. Dit systeem is op de meeste luidspreker in het oor hoortoestellen te vinden, vooral die met een MiniRite luidspreker. Vaak kun je het juiste type filter gewoon in het boekje vinden dat je erbij hebt gekregen. Daar staat het namelijk gewoon in.

Zijn er nog meer Oticon filters dan?

Jazeker, Oticon heeft als één van de weinige fabrikanten verwisselbare filters voor in de toonbocht van de achter het oor hoortoestellen. Deze Oticon Damper Filters kun je zelf vervangen. Maar daar blijft het niet bij; ook voor de in het oor hoortoestellen heeft oticon een eigen filtersysteem. Meestal is dat de Prowax of NoWax Filter maar ook voor de microfoons is er een filtertje. De T-Cap of O-cap filters beschermen de gevoelige microfoon van je IHO hoortoestellen.

Bekijk ons volledige aanbod hoortoestelfilters hier mocht je een ander merk zoeken.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5004 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen