Terug

Hoortoestel Accessoires en onderdelen van diverse merken

Zoek hoortoestel accessoires of onderdelen voor je hoortoestellen snel een eenvoudig. Gebruik het menu aan de linkerkant om te filteren naar wat je zoekt. Of gebruik de zoekfunctie.

Filters

Hoortoestel  Accessoires en onderdelen van diverse merken

Hoortoestel accessoires en onderdelen

Soms heb je behoefte aan hoortoestel accessoires of een nieuw onderdeel voor je hoortoestellen. Dit is natuurlijk een breed begrip. Onder accessoires verstaan wij alle zaken die je nodig hebt bij het gebruik van je hoortoestel. Er zijn sommige onderdelen van hoortoestellen die soms vervangen moeten worden. Door het gebruik kunnen ze verkleuren, verzadigd raken of gewoon stoppen met werken. Goed om te weten dat je in onze webshop alle onderdelen voor je hoortoestel kunt vinden.

Welke accessoires zijn er zoal voor mijn gehoorapparaten?

Op onze accessoire pagina kun je alle producten en onderdelen zien die er verkrijgbaar zijn voor jouw specifieke apparaat. Zo hebben we voor de luidspreker in het oor (LIHO) hoortoestellen een groot assortiment filters, domes, tubes en luidsprekers en onderdelen. Maar natuurlijk ook droog accessoires.

Maar ook andere accessoires waarmee je je hoortoestel kunt verbeteren kun je bij ons vinden. Denk bijvoorbeeld aan een afstandsbediening of een speciale koppeling voor je (mobiele) telefoon of TV (Streamer). Dit soort accessoires maken van je hoortoestel eigenlijk een draadloze headset zodat je ongestoord kunt genieten van Muziek, TV of telefoongesprek. 

Retentie en veiligheids accessoires

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om je hoortoestel beter op je oor te houden. Dit noemen wij retentie accessoires. Gelukkig zijn er koordjes verkrijgbaar waardoor kleine kinderen of mensen die sporten hun hoortoestel niet meer kwijt kunnen raken. Of wat dacht je van een speciaal bordje dat je op je fiets kunt monteren zodat andere weggebruikers kunnen zien dat je ze niet aan hoort komen.

Accessoires voor oplaadbare hoortoestellen

Natuurlijk gaat ook AllesVoorOrenl.nl met haar tijd mee en vind je in onze onderdelen webshop voor hoortoestellen ook opladers voor oplaadbare hoortoestellen. Deze hoortoestellen maken gebruik van Lithium-ion accu technologie waardoor de gebruiksduur van oplaadbare hoortoestellen enorm verbetert is. Heb jij nog geen oplaadbaar hoortoestel? Bekijk dan onze batterijen voor gehoorapparaten eens. Altijd voordelig! Bestel je hoortoestel accessoires en je onderdelen hoortoestel online in onze webshop.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5356 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen