Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Reinigingsdoekjes hoortoestel

Reinigingsdoekjes hoortoestel nodig?. Zoals je ziet zijn er nogal wat. Er zijn groot verpakkingen, losse sachets en reisverpakkingen met reinigingsdoekjes.

Filters

Reinigingsdoekjes hoortoestel

Reinigingsdoekjes hoortoestel

Waarom zou je een reinigingsdoekjes gebruiken voor je hoortoestel? Omdat je een hoortoestel op je huid draagt is het erg belangrijk het gehoorapparaat goed schoon te maken en te houden met een of meerder hoortoestel reinigingsdoekje. Huidsmeer, vocht, schilfertjes zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat je hoortoestel vervuild raakt. Met een reinigingsdoekje maak je snel en eenvoudig elke dag je hoortoestel schoon. Je zorgt ervoor dat je hoortoestel goed blijft werken. Als je op maat gemaakt oorstukjes draagt dan kun je deze ook schoonmaken met een reinigingsdoekje.

Hoe werken hoortoestel schoonmaakdoekjes?

Met het reinigingsdoekje wrijf je de werkzame bestanddelen goed over je hoortoestel, dome of oorstukje zodat het goed vochtig is. Belangrijk is het om je hoortoestel daarna even niet te dragen totdat ze goed droog zijn. Het duurt ongeveer een minuut voordat je hoortoestel is gedesinfecteerd. Laat hem daarna even goed drogen of neem het af met een droge tissue. Onze reinigingsdoekjes voor hoortoestellen bevatten geen agressieve bestanddelen die je hoortoestel kunnen beschadigen. Gebruik dan ook nooit zomaar een doekje uit de supermarkt. Gebruik alleen de speciale doekjes voor gehoorapparaten.

Reinigen en drogen van gehoorapparaat

Bij voorkeur maak je je hoortoestellen aan het eind van de dag schoon en bewaar je ze in een goede droogcabine voor hoortoestellen. Hiermee zorg je ervoor dat je elke ochtend een schoon en fris hoortoestel kunt dragen.

Maar hoe maak ik mijn oren schoon?

Tegelijkertijd met het reinigen van oorstukjes en gehoorbescherming met een reinigingsdoekje, is je oren schoonmaken ook een belangrijk deel. Hierdoor kun je daarna je gehoorapparaat in een schoon oor terugplaatsen. We hebben tal van middelen om je oren mee te reinigen.

Onderhoud hoortoestel protocol

Het onderhoud van je hoortoestel is echt superbelangrijk. Niet alleen omdat je hier bijvoorbeeld ontstekingen mee kunt voorkomen maar ook omdat je het maximale uit de levensduur van je hoorapparaat wilt halen. Gebruik altijd goedgekeurde reinigingsdoekjes voor hoortoestellen. Omdat AllesVoorOren alle merken levert ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je reinigingsdoekjes hoortoestel nodig dan kun je deze online bij ons bestellen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen