Terug

Hoorhulpmiddelen - Beter horen in gezelschappen

Soms is het handig om in plaats van hoortoestellen een hoorhulpmiddel te gebruiken als je iets niet goed kunt verstaan. Bekijk ons assortiment hulpmiddelen waarmee je beter horen kunt.

Filters

Hoorhulpmiddelen - Beter horen in gezelschappen

Hoorhulpmiddelen

Hoorhulpmiddelen zijn handig als je geen gehoorapparaten draagt maar wel soms moeite hebt met het verstaan van mensen. Vaak worden producten zoals de Comfort Duett ook wel gebruikt in de zorg waar mensen geen hoortoestellen kunnen dragen omdat ze constant in bed liggen. Terwijl ze wel belangrijke informatie moeten krijgen over hun behandeling. Een hoorhulp biedt dan uitkomst.

Hoorhulpmiddelen van Comfort Audio

Een hoorhulp is geen hoortoestel maar werkt eigenlijk hetzelfde. Een hoortoestel is echter veel geavanceerder dan een hoorhulpje, maar dat hoeft niet te betekenen dat je er niet goed mee kunt verstaan. Sterker nog, we merken vaak dat vooral wat oudere mensen die met een zeer geavanceerd hoorapparaat niet goed kunnen verstaan en dat met de veel eenvoudiger hoorhulp zoals de Comfort Duett van Comfort Audio wel kan. De techniek van het hoortoestel stijgt dan boven de cognitieve vaardigheden van de hersenen uit, wat resulteert in minder goed verstaan van spraak.

Deze producten kun je zelf makkelijk in en uit doen en het volume regelen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan een hoorhulpmiddel te gebruiken. We hebben zelf klanten die een oorhoorn gebruiken en daar prima mee uit de voeten kunnen.

Een hoorhulpmiddel is eenvoudig te bedienen

Een ander voordeel van hoorhulpmiddelen is dat deze eenvoudig te bedienen zijn. Er zitten grote robuuste knoppen op die vooral voor mensen met reumatische klachten goed te bedienen zijn.

Lees meerSluiten

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Klanten geven ons een 9.2 op basis van 5787 beoordelingen
We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeldt.

Niet goed geld terug garantie!
We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.1 / 10 - 5787 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen