Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Hoorhulpmiddelen - Beter horen in gezelschappen

Soms is het handig om in plaats van hoortoestellen een hoorhulpmiddel te gebruiken als je iets niet goed kunt verstaan. Bekijk ons assortiment hulpmiddelen waarmee je beter horen kunt.

Filters

Hoorhulpmiddelen - Beter horen in gezelschappen

Hoorhulpmiddelen

Hoorhulpmiddelen zijn handig als je geen gehoorapparaten draagt maar wel soms moeite hebt met het verstaan van mensen. Vaak worden producten zoals de Comfort Duett ook wel gebruikt in de zorg waar mensen geen hoortoestellen kunnen dragen omdat ze constant in bed liggen. Terwijl ze wel belangrijke informatie moeten krijgen over hun behandeling. Een hoorhulp biedt dan uitkomst.

Hoorhulpmiddelen van Comfort Audio

Een hoorhulp is geen hoortoestel maar werkt eigenlijk hetzelfde. Een hoortoestel is echter veel geavanceerder dan een hoorhulpje, maar dat hoeft niet te betekenen dat je er niet goed mee kunt verstaan. Sterker nog, we merken vaak dat vooral wat oudere mensen die met een zeer geavanceerd hoorapparaat niet goed kunnen verstaan en dat met de veel eenvoudiger hoorhulp zoals de Comfort Duett van Comfort Audio wel kan. De techniek van het hoortoestel stijgt dan boven de cognitieve vaardigheden van de hersenen uit, wat resulteert in minder goed verstaan van spraak.

Deze producten kun je zelf makkelijk in en uit doen en het volume regelen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan een hoorhulpmiddel te gebruiken. We hebben zelf klanten die een oorhoorn gebruiken en daar prima mee uit de voeten kunnen.

Een hoorhulpmiddel is eenvoudig te bedienen

Een ander voordeel van hoorhulpmiddelen is dat deze eenvoudig te bedienen zijn. Er zitten grote robuuste knoppen op die vooral voor mensen met reumatische klachten goed te bedienen zijn.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen