Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Je kunt onder andere kiezen uit de onderstaande betaalmethoden:

  • iDEAL
   Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank, met hun specifieke beveiligingsmethoden. Als internetbankier kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

  • MasterCard, VISA en American Express
   Indien je kiest voor een betaling met creditcard, dientje tijdens het bestelproces je creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

  • PayPal
   PayPal is veilig online betalen. Waar en wanneer je maar wilt: via creditcard of eenvoudig via je eigen bankrekening. Met PayPal kun je al je online aankopen betalen door alleen je e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via je mobieltje of tablet met de PayPal-app. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest!

   Sofort DIRECTebanking
   Online shoppen bij Nederlandse webwinkels is ook mogelijk voor Europese klanten. Want met  DIRECTebanking bieden wij klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

  • Riverty ( Voorheen Afterpay
   Voor Nederlandse consumenten en voor Nederlandse bedrijven maken wij gebruik van de achteraf betaalmogelijkheden van AfterPay. Zo kun je het product eerst thuis of op het werk ontvangen en daarna achteraf betalen.
   Wil je meer weten over AfterPay? neem dan een kijkje op hun website.|
  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen