Terug

Trilwekkers voor slechthorenden

Top trilwekkers voor slechthorenden die je al dan niet met een trilfunctie, flitsfunctie, een hard geluid of, waarom ook niet: Allemaal! kunt gebruiken. Zo weet je zeker dat je goed wakker word. Ook als je je hoortoestellen niet draagt.

Filters

Trilwekkers voor slechthorenden

Wekkers voor slechthorenden

Wanneer je minder goed hoort kunt je het gebruik van een wekker voor slechthorenden met speciale functies overwegen. Niet alleen wordt je dan makkelijk wakker, de wekker kan zo ingesteld worden dat alleen jij wakker wordt van het trillen. Je kunt je voorstellen dat als je een trilwekker met 113dB laat afgaan, jouw goed horende partner zich een hoedje kan schrikken.

Wij leveren trilwekkers en flits-wekkers voor slechthorenden met diverse functies. Trillen, flitsen of allebei. Met zeer luid signaal en zeer geschikt voor slechthorenden. Slaapt je zeer vast? Met een trilschijf onder je hoofdkussen wordt je zeker wakker. Natuurlijk tref je hier ook reistrilwekkers voor slechthorenden aan.

Wekkers met trilfunctie

Het voordeel van een trilwekker met zeer hard geluid of één die vibrerend werkt is dat je ook zonder hoortoestellen wakker kunt worden.

Onze trilwekkers voor slechthorenden zijn instelbaar op volume en op toonhoogte zodat je kunt testen welke toonhoogte voor jou werkt. En als je de trilschijf onder je kussen of hoofdeind legt wordt je zeker wakker van de wekker.

Zoek je Wekkers voor slechthorenden dan kunnen wij je zeker verder helpen!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5356 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen