Terug

Ringleiding systemen voor hoortoestellen

Met een ringleiding gehoorapparaat is het mogelijk om het geluid van je tv of audio-installatie rechtstreeks in je hoortoestel te ontvangen. Hierdoor ben je anderen niet tot last en versta je meer.

Filters

Ringleiding systemen voor hoortoestellen

Ringleiding gehoorapparaat

Een prachtige functie die op veel hoortoestellen beschikbaar is, wordt de "luisterspoel" genoemd. Het wordt ook wel een "t-schakelaar" of "t-spoel" genoemd. Het is niets meer dan een kleine draadspiraal rond een kern die een elektrische stroom in de spoel zal veroorzaken wanneer deze in de aanwezigheid van een veranderend magnetisch veld is.

Een luisterspoel kan daarom een ​​alternatief of aanvullend invoerapparaat voor een gehoorapparaat zijn. Normaal gesproken "luistert" een hoortoestel met zijn microfoon en versterkt vervolgens wat het "hoort". Maar met een luisterspoel die als de ingangsbron wordt gebruikt in plaats van (of als aanvulling op) de microfoon, kan het hoortoestel een magnetisch signaal "horen" dat geluid vertegenwoordigt. Gebruik je een ringleiding voor gehoorapparaat dan versta je het tv programma vaak veel beter.

Wat kan ik met een ringleiding gehoorapparaat?

Op hoortoestellen en CI's die zijn uitgerust met een luisterspoel, moet de drager "inschakelen" of "overschakelen naar" luisterspoelmodus door een kleine schakelaar (op oudere modellen) naar de "T" -stand te verplaatsen, of door naar een programmeermodus te schakelen (door op te drukken een knop op het apparaat op oorhoogte of op een afstandsbediening) die is ingesteld om de luisterspoel te gebruiken als een invoerbron in plaats van of als aanvulling op de microfoons.

Een ringleiding gehoorapparaat is de manier om lekker tv te luisteren met minimale luisterinspanning.

Lees meerSluiten

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Klanten geven ons een 9.2 op basis van 6144 beoordelingen
We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeldt.

Niet goed geld terug garantie!
We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.1 / 10 - 6144 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen