Terug

Ringleiding systemen voor hoortoestellen

Met een ringleiding gehoorapparaat is het mogelijk om het geluid van je tv of audio-installatie rechtstreeks in je hoortoestel te ontvangen. Hierdoor ben je anderen niet tot last en versta je meer.

Filters

Ringleiding systemen voor hoortoestellen

Ringleiding gehoorapparaat

Een prachtige functie die op veel hoortoestellen beschikbaar is, wordt de "luisterspoel" genoemd. Het wordt ook wel een "t-schakelaar" of "t-spoel" genoemd. Het is niets meer dan een kleine draadspiraal rond een kern die een elektrische stroom in de spoel zal veroorzaken wanneer deze in de aanwezigheid van een veranderend magnetisch veld is.

Een luisterspoel kan daarom een ​​alternatief of aanvullend invoerapparaat voor een gehoorapparaat zijn. Normaal gesproken "luistert" een hoortoestel met zijn microfoon en versterkt vervolgens wat het "hoort". Maar met een luisterspoel die als de ingangsbron wordt gebruikt in plaats van (of als aanvulling op) de microfoon, kan het hoortoestel een magnetisch signaal "horen" dat geluid vertegenwoordigt. Gebruik je een ringleiding voor gehoorapparaat dan versta je het tv programma vaak veel beter.

Wat kan ik met een ringleiding gehoorapparaat?

Op hoortoestellen en CI's die zijn uitgerust met een luisterspoel, moet de drager "inschakelen" of "overschakelen naar" luisterspoelmodus door een kleine schakelaar (op oudere modellen) naar de "T" -stand te verplaatsen, of door naar een programmeermodus te schakelen (door op te drukken een knop op het apparaat op oorhoogte of op een afstandsbediening) die is ingesteld om de luisterspoel te gebruiken als een invoerbron in plaats van of als aanvulling op de microfoons.

Een ringleiding gehoorapparaat is de manier om lekker tv te luisteren met minimale luisterinspanning.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5293 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen