Terug

Roger Solo apparatuur - Welk Roger product is geschikt

Roger is het Solo apparatuur merk van hoortoestelfabrikant Phonak. Met een Phonak Roger hulpmiddel haal je een spreker op afstand dichterbij.

Filters

Roger Solo apparatuur - Welk Roger product is geschikt

Phonak Roger Solo apparatuur

Roger is het soloapparatuur merk van Phonak / Sonova. Phonak heeft heel slim draadloze communicatie mogelijkheden beschikbaar gemaakt voor haar hoortoestelklanten. Maar niet alleen voor Phonak hoortoestellen is het gebruik van Soloapparatuur geschikt. Er is voor elk merk wel een geschikte koppeling waarmee het gebruik van een Roger Pen of Roger select mogelijk wordt gemaakt.

Prijs Roger Select solo apparatuur.

Wat we veel krijgen is de vraag naar de Prijs van de Roger Select of Roger Pen. Dit soort apparatuur is helaas niet erg goedkoop. De Prijs van zowel de Roger Select en de Roger Pen ligt rond de €700.-. Dit lijkt heel veel geld, echter er is ook enorm veel ontwikkeling aan vooraf gegaan voordat dit soort producten op de markt verschijnen. Reken op minsten 5 jaar aan testen en onderzoek. 

Wat kan ik met Roger soloapparatuur

Met Roger Solo apparatuur kun je in grote groepen mensen en rumoer beter verstaan dan met je hoortoestellen alleen. Als je bijvoorbeeld aan een tafel zit met meerder mensen dan is het vaak lastig je te focussen op diegene die aan het woord is. Als je de Roger Select voor je op tafel legt dan luistert deze voor jou en stuurt het geluid van de spreker rechtstreeks naar je hoortoestellen. Helaas is er vaak meer nodig dan alleen een Roger microfoon zoals de select om het geluid in je hoortoestel te horen. Wij adviseren je daar graag over. Je kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Maar er zijn nog meer Roger hulpmiddelen van Phonak?

Naar de Roger Select zijn er nog veel meer hulpmiddelen die het leven makkelijker maken. Zowel Privé als zakelijk. Voor vergaderingen is er bijvoorbeeld de Roger Table mic. Dit systeem is echt heel robuust en is verkrijgbaar in een set. Tevens zijn er voor scholen natuurlijk de Pass Around mic en de Phonak Touchscreen mic die leraren in staat stelt zich hoorbaar te maken voor slechthorenden kinderen.

Wij zijn leverancier van alle Phonak Roger Producten bekijk ze allemaal in onze Phonak Roger webshop.

Bekijk het gebruik van de Roger Select in onderstaande video.

Zoek je Roger Solo apparatuur? Zoek dan niet verder! AllesVoorOren.nl heeft het in huis.

 

 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5072 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen