Als je de foutmelding "Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord" krijgt tijdens het inloggen bij Mijn Account, dan kan dit 2 oorzaken hebben:

1. De inloggegevens zijn verkeerd ingevuld

  • Controleer of alle gegevens correct zijn ingevuld. Het wachtwoord is hoofdletter gevoelig en gekoppeld aan je e-mailadres. Weet je het wachtwoord niet meer? Maak dan een nieuw wachtwoord aan.

2. Besteld als gast zonder account

De andere mogelijkheid is waarschijnlijk dat je de bestelling hebt geplaatst als gast. Op dat moment wordt er wel een bestand aangemaakt in onze backoffice, omdat orders gekoppeld moeten zijn aan jouw gegevens voor de verzending en administratie, maar er wordt geen klantaccount aangemaakt. Hiervoor dien je je eerst te registreren. Dit kan als volgt:

  1. De snelste methode is op "Wachtwoord vergeten" te klikken en je e-mailadres in te vullen. Je ontvangt daarna een e-mail bericht met daarin een wachtwoordherstel-link. Hiermee kun je een wachtwoord creëren waarmee je vervolgens kunnen inloggen. Het gastaccount wordt dan automatisch omgezet naar een klantaccount. Let er op dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je de bestelling geplaatst hebt.