Terug

Doro Telefoons

Zoek je een Doro telefoon? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Doro levert prachtige telefoons voor slechthorenden en senioren die uitblinken in gebruiksgemak en geluidskwaliteit.

Filters

Doro Telefoons

Doro telefoons

Je bent het merk Doro vast wel eens tegengekomen toen je op zoek was naar een eenvoudige mobiele of vaste telefoon. Maar zijn Doro-telefoons het wel waard om te kopen? Doro telefoons zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn met name geschikt voor mensen die problemen hebben met behendigheid, zien of horen, dankzij functies zoals grote knoppen en compatibiliteit met gehoorapparaten.

Ze hebben allemaal een hulpknop, ook bekend als een SOS-knop. Als je hierop drukt, wordt er automatisch een bericht naar je noodcontactpersonen gestuurd om hen te laten weten dat je mogelijk hulp nodig hebt. De kracht van Doro zit hem juist in deze kwaliteiten die het leven eenvoudiger maken. Wij weten dat communicatie erg belangrijk is voor slechthorenden. Vandaar dat wij Doro in ons assortiment hebben opgenomen.

Wat kost een Doro Telefoon?

Je kunt voor een Doro telefoon vanaf ongeveer €45 tot meer dan €180 uitgeven. Dit is natuurlijk afhankelijk van het model. Een Doro Smartphone kost veel meer dan een Doro Dect telefoon set. Hoeveel je uitgeeft, hangt in het algemeen af ​​van hoeveel functies je wilt. Hier is wat goed nieuws: zelfs enkele van de goedkoopste Doro-telefoons hebben wij in ons webshop. Wat betekent dat er een goede Doro-optie voor jou moet zijn, ongeacht hoeveel je wilt uitgeven.

Moet ik een Doro Smartphone of Mobiele telefoon aanschaffen?

Het hangt er echt vanaf hoe moeilijk je het vindt om moderne smartphones te gebruiken. Er zijn goedkope smartphones met veel functies die niet beschikbaar zijn op Doro-telefoons - maar de goedkoopste smartphones zijn vaak moeilijk te gebruiken, vaak vanwege hun lagere specificaties.

Zoals hierboven vermeld, maakt Doro smartphones die zijn ontworpen om super eenvoudig te gebruiken te zijn, zelfs als je nog nooit een smartphone hebt gebruikt. Wanneer je deze slimme telefoons voor het eerst inschakelt, zullen ze je bijvoorbeeld begeleiden bij het uitvoeren van eenvoudige taken.

Doro telefoons met nuttige opties

Daarnaast zullen ze nuttige opties bieden, zoals het wijzigen van de tekstgrootte op het scherm of het verhogen van het volume zodat je beter kunt verstaan wat er gezegd wordt. Als je het niet zeker weet, kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Uiteraard bieden wij de mogelijk om een Doro Telefoon retour te sturen mocht deze niet aansluiten bij jouw verwachtingen.

Probeer enkele van de functies die u het meest zou gebruiken, zoals het zoeken van nummers in het telefoonboek, het schrijven van teksten en surfen op internet. 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5327 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen