Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Solo Apparatuur - Versta beter in gezelschap

Zoek je Solo apparatuur? Soms heb je aan alleen je hoortoestellen niet genoeg om lekker te kunnen leven, werken en studeren. Hiervoor zijn er diverse artikelen op de markt die het spraakverstaan beter maken als je slechthorend bent.

Filters

Solo Apparatuur - Versta beter in gezelschap

Solo apparatuur

Solo apparatuur, een vreemde naam voor een reeks producten die er juist voor zorgen dat je met je hoortoestellen in gezelschap meer kunt verstaan. Het woord "Solo" valt hierbij een beetje uit de toon. Het zou eigenlijk "Gezelschap apparatuur" moeten heten want dat is namelijk precies wat het doet. Solo apparatuur gebruik je altijd samen met je hoortoestel.

De diverse producten kunnen samen of zelfstandig geluid naar je hoortoestellen sturen. Of dit nu een koppeling met een speciale microfoon is of het geluid van een DigiBord op school, zonder uitzondering zorgen ze ervoor dat je gewoon mee kunt doen. Ongeacht de uitdaging van veel rumoer etc.

Wij leveren Solo apparatuur van Phonak

Één van de grootste leveranciers is Phonak die met haar Roger hulpmiddelen een enorm aanbod aan Gezelschap apparatuur heeft. Toch zijn er steeds meer leveranciers die zogeheten Solo apparatuur aanbieden. Het wachten is nu totdat er één de naam veranderd. 

Roger Select

De Roger Select van Phonak is een kleine microfoon met meerdere microfoons die je eenvoudig op tafel legt. Het systeem bepaald zelf waar de focus op moet liggen zodat jij verstaan wat je wilt horen. 

Hoe dan ook; Bij AllesVoorOren weten we alles van Solo Apparatuur. Neem gerust contact op!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen