Terug

Toonbochten voor hoortoestellen

Toonbochten voor hoortoestellen bestellen? In sommige toonbochten zit een filter dat soms verzadigd raakt. Tijd om je toonbocht van je gehoorapparaat te vervangen.

Filters

Toonbochten voor hoortoestellen

Waarvoor gebruik je een Toonbocht?

Een toonbocht is een kunststof haak die aan je hoortoestel bevestigd zit. Deze zorgt voor een stabiele verbinding tussen je hoortoestellen en je hoorslang. Bij de meeste hoortoestellen zit de toonbocht op het hoortoestel gedraaid maar bij sommige moet je een pennetje uit de kast van het hoortoestel drukken om de toonbocht te verwijderen. Bij andere merken zit de toonbocht stevig op de kast geklikt. Kijk altijd goed wat je moet doen om je toonbocht te verwijderen en te vervangen.

Waarom zou ik mijn toonbocht vervangen?

Een toonbocht is soms voorzien van een filtertje of demper. Deze kunnen door vocht en ouderdom opzwellen waardoor de geluidsweergave niet optimaal meer is. Toonbochten zijn verkrijgbaar met of zonder filter. Houd er rekening mee dat de audicien heeft aangegeven dat je een toonbocht met of zonder filter aan je hoortoestel draagt. Let er daarom op dat je altijd de juiste besteld. 

Wat vrij veel voorkomt is dat de toonbocht breekt. In de meeste gevallen komt dit omdat de hoorslang te hard is geworden. Deze krimpt aanzienlijk door zonlicht en je huid en kan zo hard als glas worden. Als je dan probeert om je hoorslang van de toonbocht af te halen breekt de toonbocht gewoon af. Je kunt dan eenvoudig bij ons een nieuwe toonbocht bestellen. Maar beter onderhoud kan dit gewoon voorkomen. Laat dus je hoorslang die aan je toonbocht zit niet te hard worden.

 

 

 

 

 

Lees meerSluiten

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Klanten geven ons een 9.2 op basis van 5787 beoordelingen
We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeldt.

Niet goed geld terug garantie!
We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.1 / 10 - 5787 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen