Terug

Afstandsbedieningen voor gehoorapparaten

Afstandsbediening hoortoestel: Heb jij een hoortoestel waar meerdere luisterprogramma's op zijn ingesteld? Of voel je wel eens de behoefte het geluid harder of zachter te zetten? Een woord: Afstandsbediening!

Filters

Afstandsbedieningen voor gehoorapparaten

Afstandsbediening voor hoortoestellen

Er is geen fabrikant die géén afstandbediening in hun assortiment hebben. En dat hebben ze prima bedacht! Je kunt namelijk op een eenvoudige manier je hoortoestel naar je hand zetten. Is het geluid te veel om je heen? Heeft jouw audicien een speciaal programma voor je in het hoortoestel gezet waarmee je ineens wel mensen kunt verstaan in de kroeg? Een druk op de knop en je hoortoestel reageert. Uiteraard binnen de grenzen die je audicien heeft aangegeven, maar toch!

Een afstandbediening voor een gehoorapparaat is discreet en eenvoudig

Schakel met de afstandbediening discreet naar een ander luisterprogramma, of stel het volume bij vanuit je broekzak zonder dat je naar de knopjes op je hoortoestel hoeft te zoeken.

Er zijn zelfs afstandsbedieningen die een combinatie vormen van een Streamer en een afstandsbediening. Dat is heel aardig want dan hoef je maar één product te kopen.

Bestel je Afstandsbediening hoortoestel bij AllesVoorOren. Wij hebben alle merken en typen in ons assortiment.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4952 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen