Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Hoortoestelbatterijen

Je zult het net zien, zit je lekker op een verjaardag of bij een voorstelling zijn ineens de hoortoestelbatterijen van je gehoorapparaten leeg. Gelukkig leveren wij de beste hoortoestelbatterijen die er vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

Filters

Hoortoestelbatterijen

Hoortoestelbatterijen online bestellen

Zoek je batterijen voor je gehoorapparaat? Hoorbatterijen of Hoortoestelbatterijen zijn kleine knoopcelbatterijen speciaal voor gehoorapparaten. Ze zijn er in diverse formaten. De kleinste hoorbatterij die er is is de nr10 deze gaat ook het kortst mee. Natuurlijk is jouw keuze voor een hoortoestelbatterij afhankelijk van het hoortoestel dat je draagt.

Zeer belangrijk is de stroom die de batterij blijft afgeven aan het gehoorapparaat in haar levensduur. Hoe beter de batterij hoe beter de bewerkingen die uw hoortoestel maken op het gebied van spraakverstaan enz. sommige batterijen beginnen al vanaf het begin langzaam stroom te verliezen waardoor je gehoorapparaat de berekeningen niet meer goed kan doen en je minder verstaat. Daarom verkopen wij uitsluitend batterijen van gerenommeerde fabrikanten zoals Rayovac en Power One.

Welke hoortoestelbatterij heb ik nodig voor mijn gehoorapparaat?

Welk type batterijen jij nodig hebt voor je gehoorapparaat is afhankelijk van het model en type. Sommige hoortoestelmerken hebben hetzelfde model maar met een ander type batterij. Zo is bijvoorbeeld een Phonak Audeo verkrijgbaar met een 312 batterij maar ook met een 13 batterij. Het is daarom belangrijk dat je de juiste batterij voor je gehoorapparaat besteld.

Gehoorapparaat batterijen, wat is er speciaal aan?

Een batterijtje voor een gehoorapparaat maakt gebruik van zink-lucht technologie. Dit wil zeggen dat zodra je het kleine stickertje eraf haalt de batterij begint te werken. Wij geven altijd als advies dat je, zodra het stickertje van de batterij afhaalt, deze even een minuutje laat liggen zodat de zuurstof het in de batterij aanwezige zink kan activeren. Je doet dan veel langer met je batterij. Uiteraard kun je je gebruikte hoortoestelbatterijen ook bij ons in de winkel kwijt. Wij zijn aangesloten bij Stibat. Lees ook ons blog artikel over hoortoestelbatterijen zodat je nog meer te weten komt over deze kleine slimme vriendjes.

Grappig om te weten is dat maar er 4 verschillende typen hoortoestelbatterijen zijn:

 • Type 312 ( Ook wel PR41 genaamd) 
 • Type 10 (Ook wel PR70 genaamd)
 • Type 13 (Ook wel PR48 genaamd)
 • Type 675 (Ook wel PR44 genaamd)

Deze batterijen hebben ook allemaal een eigen kleur zodat je in één oogopslag kunt zien welke batterij je nodig hebt.

 • Batterij 312 is Bruin
 • Batterij 10 is Geel
 • Batterij 13 is Oranje
 • Batterij 675 is Blauw

Je weet nu wel zo'n beetje alles wat er nodig is om een goede keuze te maken voor je gehoorapparaat batterij. Bekijk de handleiding van je hoortoestel goed of bekijk een oude verpakking van je batterijen om te zien welke je kunt bestellen. We hebben ze altijd voldoende op voorraad!

Hoortoestelbatterijen koop je online voor de laagste prijs en de beste service bij AllesVoorOren.nl

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4770 Reviews @ WebwinkelKeur
  Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen