Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Mobiele telefoons voor slechthorenden

  Met een mobiele telefoon kun je eigenlijk net zo goed bellen als je slechthorend bent. Het is tegenwoordig goedkoop en stabiel genoeg om alleen een mobiel nummer te hebben. Voor slechthorenden zijn er genoeg opties. Ook voor smartphones. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  iBell 2 telefoonmelder voor mobiele telefoons

  Deliverytime

  Op voorraad
  € 58,95
  Bekijken

  Mobiele telefoons voor slechthorenden

  Mobiele GSM en Smart telefoons voor slechthorenden. Zeer gebruiksvriendelijk met grote knoppen en groot kleurenscherm. Uiteraard ook geschikt als mobiele telefoon voor senioren. Met grote toetsen, voorzien van inductiespoel (M/T stand) waarmee je het geluid in je hoortoestellen kunt ontvangen als je een T-stand op je gehoorapparaat hebt.

  Natuurlijk ook smartphones voor slechthorenden

  Ook als je een smartphone zoekt die lekker hanteerbaar is en niet te ingewikkeld dan kunnen we je daar zeker aan helpen. Deze smartphones hebben niet alleen een eenvoudige bediening ze zijn ook volledig functioneel zodat je er mee kunt op Whatsapp kunt of Facebook. En als je slechthorend bent of gewoon minder goed verstaat dan leveren deze smartphones ook voldoende power, tot 35dB meer zelfs.

  Veelgestelde vragen

  Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
  AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

  Klanten geven ons een 9.2 op basis van 14.293 beoordelingen
  We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

  Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
  Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeld.

  Niet goed geld terug garantie!
  We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen