Terug

Draadloze Telefoons voor beter spraakverstaan

Draadloze telefoons voor slechthorenden. Tegenwoordig allemaal gebruik makend van het DECT protocol. Super luid en eenvoudig te bedienen.

Filters

Draadloze Telefoons voor beter spraakverstaan

Draadloze telefoons voor slechthorenden

Zoek je een telefoon waar je beter mee spraak verstaat? Onze draadloze telefoons voor slechthorenden hebben speciale eigenschappen waarmee dat prima kan. Zo hebben de telefoons allemaal een ringleidingspoel waarmee contact gemaakt kan worden met hoortoestellen die een "T" Stand hebben. 

Naast enkelvoudige telefoons zijn er ook duosets verkrijgbaar zodat er één in de woonkamer gezet kan worden en één in de slaapkamer bijvoorbeeld. De telefoonsets voor slechthorende zijn makkelijk te bedienen en klinken helder en goed.

Er zijn zelfs speciale telefoons die door hoortoestelfabrikanten gemaakt worden die rechtstreeks koppelen met beide hoortoestellen. Vooral Phonak en Widex hebben dit soort telefoons in hun assortiment. Al realiseren wij ons dat het aandeel "normale" telefoons steeds minder wordt, zo weten wij ook dat vooral ouderen behoefte hebben aan een vaste aansluiting. Als het horen moeilijk wordt zijn ze toch geholpen met deze telefoons voor slechthorenden.

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een draadloze telefoon voor slechthorenden?

Wat wij altijd vooropstellen is het verstaan van spraak. Met speciale functies in de telefoons is het mogelijk om spraak scherper in te stellen. Op deze manier komt spraak duidelijker binnen en kun je zelfs mensen verstaan die niet duidelijk of heel zacht praten. Gebruik je de T stand van je hoortoestel dan komt het geluid direct in je hoortoestel binnen op de versterking die door de audicien is ingesteld.

Gebruik je een telefoon die specifiek voor jouw hoortoestel is gemaakt dan komt het geluid zelfs op beide oren in de hoortoestellen binnen. Je hoort en verstaat dus veel meer van het gesprek als met één hoortoestel. Qua gebruiksgemak zijn al deze draadloze telefoons voor slechthorenden getest door ervaringsdeskundigen en verdienen dus een plekje op onze webshop.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5327 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen