Terug

Luisterhulp voor slechthorenden

TV luisterhulp met of zonder hoortoestellen in? Met onze producten kan het! Wij bieden van diverse merken topkwaliteit TV hulpmiddelen. Gebruik het filter menu om exact te vinden wat u zoekt!

Filters

Luisterhulp voor slechthorenden

TV luisterhulpmiddelen voor slechthorenden

Als je lekker tv wilt kijken heb je soms toch te kort aan je hoortoestellen, een TV luisterhulp kan dan uitkomst bieden. Heb je Matthijs van Nieuwkerk wel eens gehoord? Hij praat bijna sneller dan een Amerikaans veilingmeester! Daarom is het handig om te weten dat er speciale tv luistersystemen zijn voor slechthorenden.

Meer dan een tv luisterhulp

Als je daarbij alleen denkt aan een versterker met dopjes in je oren dan heb je het mis. Er zijn ook systemen die samenwerken met je hoortoestellen. Zo zijn er diverse luisterhulpen die je prima met je "T" stand van je hoortoestel kunt gebruiken en soms zijn er zelfs systemen die speciaal gemaakt zijn voor jouw specifieke hoortoestel. Zo kun je de tv prima verstaan en als bijkomend voordeel hoeft daarvoor de tv niet harder gezet te worden zodat je ook de Rijdende Rechter niet nodig hebt.

Officieel dealer van luisterhulpmiddelen voor TV

In deze categorie vind je diverse audio en tv hoor hulpmiddelen en versterkers voor slechthorenden. o.a. Sennheiser en Amplicomms hoorsystemen, ringleidingen en hoofdtelefoons speciaal voor slechthorenden. Natuurlijk voeren wij ook Humantechnik met haar zeer uitgebreide assortiment tv luisterhulp. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5356 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen