Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  We staan je graag te woord!

  Naar de klantenservice

  Geef hoortoestellen een tweede kans met onze tweedehands hoortoestellen

  Tweedehands en refurbished hoortoestellen. AllesVoorOren geeft deze gehoorapparaten een tweede kans. Ben je een hoortoestel kwijt? Of zijn nieuwe gewoon te duur? Bekijk ons aanbod refurbished hoorapparaten. Toon meer

  Merken

  Soort

  Prijs

  -
  1 Product
  Excellent Refurbished!
  Resound / Cochlear Multi mic Refurbished

  Deliverytime

  Niet op voorraad
  € 189,-
  Bekijken

  Tweedehands Refurbished Hoortoestellen kopen

  Het zal je maar gebeuren, je bent je hoortoestel kwijt. Of veel erger nog, allebei je hoortoestellen! Wat nu? Navraag bij je huidige audicien leert je dat een hoortoestel flink wat geld kost als de zorgverzekeraar niet meer meebetaald. Tenslotte krijg je maar één keer in de 5 jaar een tegemoetkoming van je zorgverzekeraar en uitgerekend nu raak je ze kwijt! En je mag pas over 3 jaar nieuwe... Ook heb je verzuimd je hoortoestellen tegen verlies en diefstal te verzekeren waardoor je nu helemaal met lege handen ( lees: oren) staat.

  Tweedehands hoortoestellen

  Gelukkig is er een relatief voordelige oplossing. AllesVoorOren.nl is de eerste audicien in Nederland die Tweedehands Refurbished hoortoestellen verkoopt zodat je voor een gunstige prijs vaak een heel mooie set hoortoestellen kunt bemachtigen. Onze hoortoestellen worden op meerdere belangrijke punten gecontroleerd door onze specialisten en gerefurbished. Wij weten natuurlijk heel goed welke merken en typen hoortoestellen we moeten inkopen zodat we altijd een passende 2dehands hooroplossing voor je kunnen vinden. En vaak zijn ze ook nog veel beter dan je huidige zorghoortoestellen.

  Je kunt zowat alles tweedehands kopen, van babykleertjes tot brillen etc. en dus ook 2dehands, refurbished hoortoestellen.

  Een kleine greep uit ons aanbod:

   

  Coselgi  
  CoselgiDinamico 5RIC
  CoselgiDinamico 5RIC
     
  Bernafon  
  BernafonZerena3 B105AHO
     
     
  Oticon  
  OticonRia2 Proliho
  OticonSiya 1AHO
  OticonSiya 1 PP B105AHO
  OticonOPN 1 MNRliho
     
  Phonak  
  PhonakBolero V30 SPAHO
  PhonakNaida V70 UPAHO
  PhonakNaida V30 SPAHO
  Phonak Audeo B90 PR + lader
   AHO
  PhonakCros B13 
  PhonakBolero B70 PAHO
  PhonakAudeo 312 Cross IIRIC
  PhonakAud B50-13RIC
  PhonakNaida B90 UPAHO
  PhonakBolero B70SPAHO
  PhonakNaida B50 UPAHO
  PhonakAudeo M70RIC
  PhonakBolero B50 PRAHO
  PhonakAudeoM90-13RIC
     
  Resound  
  ResoundEnya 388AHO
  ResoundEnya 477AHO
  ResoundEnya 477AHO
  ResoundEnya 477AHO
  Resoundlinx 2 988AHO
  ResoundVerso 577AHO
  ResoundVerso 777 DWAHO
  ResoundVerso 988AHO
  ResoundVerso 967AHO
  Resoundlinx 3D 967AHO
  ResoundLinx2 762RIC
  Resoundverso 588AHO
  ResoundVerso 967.DWAHO
  ResoundLigo Top 761-DRWRIC
     
  Widex  
  WidexDream FS 110RIC
  WidexUnique FA220AHO
  WidexUnique FS 110RIC
  WidexEnjoy 330 F2RIC

  Veelgestelde vragen

  Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
  AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

  Klanten geven ons een 9.2 op basis van 14.773 beoordelingen
  We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

  Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
  Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeld.

  Niet goed geld terug garantie!
  We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen