Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over onze reviews

  “We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

  Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

  Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. "Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

  Ook is het mogelijk om bij het aangekochte product een review te plaatsten over het product. We plaatsen ook negatieve reviews. Dit geeft toekomstige klanten een goed beeld van het aan te kopen product. We behouden ons wel het recht voor product reviews te weigeren als deze kwetsende teksten bevatten, onjuistheden of als we zien dat het product niet bij ons is aangekocht.

  Wij ondersteunen de landelijke campagne van Autoriteit Consument & Markt (ACM), de Consumentenbond, het Europees Consumenten Centrum (ECC), de Fraudehelpdesk en het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie. Welke in 2022 is gestart. Lees het persbericht hier

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen