Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Alles Voor Oren - Maandag 28 November 2019

  Alles Voor Oren is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Sinds 08-11-2019 is AllesVoorOren.nl door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat AllesVoorOren.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

  We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van AllesVoorOren.nl onderstreept. De vraag; Is AllesVoorOren.nl betrouwbaar kan dus met een driewerf "JA" worden beantwoord.

  Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

  Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij AllesVoorOren.nl te kopen.

  Uiteraard is AllesVoorOren.nl al jaren geregistreerd bij WebshopKeurmerk (Keurmerk.info) De dienstverlening van Stichting WebwinkelKeur sluit echter beter aan bij onze ambities.

  Nieuws en updates van:

  Recente artikelen

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen