Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Starkey Hearing Technologies - Vrijdag 16 Oktober 2019

  Starkey pakt uit op EUHA 2019

  Om de deur te openen naar die nieuwe features, komt Starkey met een belangrijke firmware update van haar Livio hoortoestellen line-up. Als de gebruiker zijn hoortoestellen heeft laten updaten door de audicien, beschikt hij over verschillende nieuwe mogelijkheden:
   
  Auto Aan/Uit (alleen voor Livio AI 2400)
  Wanneer de hoortoestellen uit het oor worden gehaald en op een plat oppervlak gelegd, schakelen de hoortoestellen zich – met dank aan de biosensoren – na vijftien minuten vanzelf uit. Zodra de hoortoestellen weer opgepakt worden, gaan ze ook automatisch weer aan.
   
  Herinneringen
  Met een update van Starkey’s Thrive app is het mogelijk om herinneringen in te stellen. Denk hierbij aan een reminder voor het innemen van medicatie of voor een tandartsafspraak. Om geen enkele afspraak meer te vergeten, kan de gebruiker deze eenvoudig in de app (in het nieuwe menu genaamd ‘Herinneringen’) invoeren. Op het ingevoerde tijdmoment wordt deze herinnering vertaald naar spraak en in het Nederlands uitgesproken in het oor.
   
  Android Streaming for Hearing Aids (ASHA)
  Na de update is het nieuwe protocol voor Android-streaming beschikbaar, mits de smartphone is voorzien van de nieuwste software-update ‘Android 10’. Hierdoor is het voor nog meer mensen mogelijk om direct gesprekken en muziek vanaf de telefoon naar de hoortoestellen te streamen.
   
  Andere wijzigingen
  Een gemakkelijk door de eindgebruiker uit te voeren update van Starkey’s Thrive-app leidt tot nog meer nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij aan de functie ‘Hoorzorg waar u ook bent’, waarbij het nu ook mogelijk is om een verkorte procedure op te starten door een "snelverzoek" naar de audicien te sturen.
  Daarnaast is het na de update nog gemakkelijker om via de app een Android-telefoon te koppelen met de Livio’s. Door de iOS 13 update worden nu optioneel alle geluiden van Apple's iPhone doorgegeven aan de hoortoestellen, dus ook bijvoorbeeld het geluid van het toetsenbord of reminders van de agenda. Dit is overigens ook weer gemakkelijk uit te schakelen door de iPhone op "mute" te zetten.
   
  Al deze functionaliteit komt binnenkort beschikbaar in de Starkey Livio 2400 AI
   
  Eind 2019 komt ook de Starkey Table microfoon beschikbaar. Met deze noviteit is het voor gebruikers mogelijk om beter spraak te verstaan in gezelschap.
   

  Nieuws en updates van:

  Recente artikelen

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen