Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  AllesVoorOren - Woensdag 28 Januari 2020

  Alles over Bernafon hulpmiddelen

  Zoals de meeste hoortoestelfabrikanten heeft Bernafon ook een uitstekend assortiment hulpmiddelen die je in combinatie met je hoortoestellen kan gebruiken. De mogelijkheden om te verbinden, zijn groter dan ooit. Met keuze uit een groot aantal draadloze apparaten verbinden deze je met je familie, vrienden en collega's, altijd en overal. Door de huidige techniek zijn de mogelijkheden bijna grenzeloos.

  Bernafon 2.4 GHz Bluetooth® draadloze technologie

  Bernafon hoortoestelDe hoortoestellen Viron en Zerena zijn Made for iPhone® en zorgen voor directe communicatie en bediening met een iPhone®, iPad® of iPod® touch. Dankzij de 2,4 GHz-technologie kunnen gebruikers geluid rechtstreeks streamen naar hun hoortoestellen.

  Voor de toestellen die deze technologie nog niet gebruiken bestaan er natuurlijk ook speciale hulpmiddelen die het luisteren naar TV en gesprekken vereenvoudigen.

  SoundClip-A

  De SoundClip-A is een veelzijdige accessoire voor grenzeloos streamen van geluid en handsfree bellen met alle telefoons op beide oren. SoundClip-A is compatibel met Android, iPhone® en vele andere audio-apparaten die met 2.4 GHz standaard Bluetooth® werken.

  Deze clip gebruik je vooral als je een Android telefoon hebt om te kunnen bellen en muziek te kunnen luisteren. Heb je een iPhone dan kun je direct streamen zonder gebruik van de SoundClip. Je hoortoestellen zijn van het Zerena of Viron type.

  EasyControl-A app

  Apps bieden meer dan de gebruikelijke bedieningselementen van een hoortoestel. Met de EasyControl-A app voor Viron en Zerena hoortoestellen, kun je gemakkelijk en discreet het volume regelen, het programma wijzigen, je hoortoestellen dempen, de batterijstatus bekijken, etc. Er is ook een functie "Zoek mijn hoortoestel" voor als je je hoortoestel ergens hebt neergelegd maar niet meer weet waar.

  TV-A (TV adapter)

  Om de TV helder en mooi te horen, biedt de TV-A het geluid van de TV direct aan de hoortoestellen aan. Dit maakt TV kijken comfortabeler en kunt je nog meer genieten, aangezien doorgaans niet iedereen op hetzelfde geluidsniveau wil luisteren. De Bernafon TV-A adapter biedt aansluitgemak door middel van een optische kabel. Deze sluit je aan op de TV of op je digitale ontvanger in de daarvoor bedoelde optical out aansluiting.

  Bernafon RCA afstandbediening

  Je kunt je hoortoestellen bedienen met een makkelijk te gebruiken afstandsbediening voorzien van duidelijk zichtbare druktoetsen. De afstandsbediening is licht van gewicht en bijzonder discreet. Volumewijzigingen zijn bijvoorbeeld makelijk te maken met dit kleine apparaat. Dit is speciaal geschikt voor mensen die niet over een smartphone beschikken maar wel het volume van hun Bernafon Zerena of Viron hoortoestellen willen bedienen.

   

  Er zijn nog meer Bernafon hulpmiddelen maar in deze blog beperken wij ons tot het allerlaatste wat er verkrijgbaar is van Bernafon. Informeer bij ons of uw audicien welk hulpmiddel geschikt is voor uw hoortoestellen.

  Bernafon Viron en Zerena en de EasyControl-A app zijn compatibel met iPhone X®, iPhone 8 Plus®, iPhone 8®, iPhone 7 Plus®, iPhone 7®, iPhone SE®, iPhone 6s Plus®, iPhone 6s, iPhone 6 Plus®, iPhone 6®, iPhone 5s®, iPhone 5c®, iPhone 5®, 9.7-inch iPad Pro®, 12.9-inch iPad Pro®, iPad Air 2®, iPad Air®, iPad® (4e generatie), iPad mini 4®, iPad mini 3®, iPad mini 2®, iPad mini®, and iPod touch® (5e en 6e generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 9.3 of later. De app ondersteunt ook Apple Watch. Om de EasyControl-A app te downloaden op de iPad gaat u naar de App Store, zoekt u naam Bernafon en gebruikt u het filter: alleen iPhone. De EasyControl-A app is compatibel met apparaten met Android™ 6.0, Marshmallow of daarboven.

  "Made for iPod", "Made for iPhone" en "Made for iPad" betekent dat een elektronisch accessoire speciaal is bedoeld voor gebruik met respectievelijk een iPod, een iPhone of een iPad en dat de ontwikkelaar garandeert dat het voldoet aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het beantwoorden ervan aan de veiligheidsnormen en voorschriften. Houd er rekening mee dat door gebruik van dit accessoire in combinatie met een iPod, iPhone of iPad de draadloze prestaties kunnen afnemen.

  Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

   

  Nieuws en updates van:

  Recente artikelen

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie Voorkeuren instellen