Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Ear Gear

Filters

Ear Gear

Breekt uw hoortoestel af door zweet, vocht of vuil? Heb je problemen met windgeruis? Is gehoorverlies een zorg? Hebt u veel verschillende accessoires voor hoorapparaten geprobeerd en geen enkele heeft echt gewerkt?

Nou, zoek niet verder! Het antwoord op uw problemen is Ooruitrusting, pantser van het hoortoestel, de beste, goedkoopste verzekering die u kunt kopen voor bescherming tegen storingen en verlies van gehoorapparaten! Een waterbestendige dubbele wand van spandex nylon die hoortoestellen beschermt tegen vuil, zweet, vocht en verlies, Ear Gear verbetert de draagervaring van uw hoortoestel radicaal. Het zachte spandex-materiaal maakt hoortoestellen comfortabeler om te dragen, beschermt de oren tegen schuren, minimaliseert het effect van windgeruis en voorkomt schade door verstopte microfoons en gecorrodeerde batterijen.

Van alle accessoires voor gehoorapparaten in de categorie verlies en schadepreventie kan alleen Ear Gear al deze voordelen bieden! Of u nu gehoorapparaten (AHO en ITE), een Cochlear-implantaat of zelfs een Baha-processor draagt, Ear Gear heeft een model voor u. Ear Gear is verkrijgbaar in 8 stijlvolle kleuren (koningsblauw, zwart, chocoladebruin, beige, camouflage, lippenstiftroze, oranje / rood en grijs) en geeft uw hoortoestellen meer pit als een ideaal mode-accessoire.

Ear Gear kan niet alleen steeds opnieuw worden gewassen en hergebruikt, maar is ook akoestisch transparant zonder effect op het geluid dat het hoortoestel binnenkomt.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen