Schließen

Brauchen Sie Hilfe?

Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Zum Kundenservice

Widex

Marken

Type

Preis

-
37 Produkte
Widex Perfect Dry Lux Trockenbox

Widex Perfect Dry Lux Trockenbox

Perfect Dry Lux von Widex ist eine schöne klein...
Auf Lager
€ 62,95
Widex Easywear Instant Schirmchen für RIC-Hörgeräte
Auf Lager
€ 11,49
Widex 312 (PR41) Braun Hörgerätebatterie - Vorteilpaket
Auf Lager
€ 17,90
Widex Com Dex Musik- und Telefon-Streamer
Auf Lager
€ 128,95
  • Beste service, immer billig!
  • Kostenloser Versand von € 100.- nach DE
  • Das beste Preis-Leistungsverhältnis
Widex 312 (PR41) Braun Hörgerätebatterie
Auf Lager
€ 1,89
Widex RC-DEX Fernbedienung

Widex RC-DEX Fernbedienung

Möchten Sie die Lautstärke Ihrer Hörgeräte e...
Auf Lager
€ 82,50
Widex TV Play- TV streamer

Widex TV Play- TV streamer

Sie können dieses sehr schöne Gerät verwenden...
Auf Lager
€ 193,42

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Klanten geven ons een 9.2 op basis van 7695 beoordelingen
We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeldt.

Niet goed geld terug garantie!
We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

Vergleichen 0

Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

Vergleich starten

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »