Kundendienst
0
Schließen

Brauchen Sie Hilfe?

Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Zum Kundenservice

AdHear

DHEAR ist das weltweit erste nicht-chirurgische Knochenleitungssystem, das keinen Druck auf die Haut ausübt. Dadurch ist es sehr praktisch, bequem und dennoch leistungsstark. Mehr anzeigen

Marken

Type Processor

Preis

-
9 Produkte
AdHear-Klebeadapter

AdHear-Klebeadapter

Erhältlich in Beige oder Braun, verpackt zu 15 ...

Deliverytime

Auf Lager
€ 38,15
Ansehen
MED-EL ADHEAR Design Stickers

MED-EL ADHEAR Design Stickers

Personalisieren Sie Ihr Hörgerät mit den stilv...

Deliverytime

Auf Lager
€ 5,95
Ansehen
MED-EL ADHEAR Positionierungswerkzeug und Reinigungsbürste

Deliverytime

Auf Lager
€ 26,95
Ansehen

Ausgewählte Marken für AdHear

  • MED-EL
AdHear-Cover

AdHear-Cover

Eine Schutzhülle für den MEDEL ADHEAR Audiopro...

Deliverytime

Auf Lager
€ 21,10
Ansehen
ADHEAR-Montageclip

Deliverytime

Auf Lager
€ 19,75
Ansehen
MED-EL ADHEAR gebogenes Adapterkabel

MED-EL ADHEAR gebogenes Adapterkabel

Optimieren Sie Ihr MED-EL ADHEAR-Hörgerät mit ...

Deliverytime

Auf Lager
€ 45,99
Ansehen
  • Beste service, immer billig!
  • Kostenloser Versand von € 150.- nach DE
  • Das beste Preis-Leistungsverhältnis
ADHEAR FM-Adapterkabel mit Clip

Deliverytime

Auf Lager
€ 45,98
Ansehen
ADHEAR Audiokabel

Deliverytime

Auf Lager
€ 45,98
Ansehen

Hier finden Sie alle Produkte, die sich auf AdHEar Knochenleitungslösungen beziehen und dafür geeignet sind.

ADHEAR ist das weltweit erste nicht-chirurgische Knochenleitungssystem, das keinen Druck auf die Haut ausübt. Dadurch ist es sehr praktisch, bequem und dennoch leistungsstark. Die Hörergebnisse bei Patienten mit ADHEAR sind vergleichbar mit denen von Systemen, die Druck auf den Schädel ausüben und sogar mit implantierten Knochenleitungslösungen. ADHEAR kann sowohl Kindern als auch Erwachsenen sofortige Ergebnisse liefern.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Klanten geven ons een 9.2 op basis van 14.293 beoordelingen
We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeld.

Niet goed geld terug garantie!
We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookie-Einstellungen