Schließen

Brauchen Sie Hilfe?

Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Zum Kundenservice

Geemarc

Marken

Type

Preis

-
19 Produkte
€ 69,95
€ 59,95
Sonic Alert Boom Wecker für Hörgeschädigte
Auf Lager
€ 59,95
INCL. Trilschijf en USB Poort
Wake 'n Shake Curve Vibrator für Hörgeschädigte
Auf Lager
€ 54,95
Geemarc Amplidect 595

Geemarc Amplidect 595

Sehr leistungsstarkes schnurloses Telefon für H...
Auf Lager
€ 99,95
+40dB
Amplipower 40 Schwerhörigen-Telefon

Amplipower 40 Schwerhörigen-Telefon

Schwierigkeiten mit der Technik? Kein Problem mi...
Auf Lager
€ 89,95
Sonic Shaker Reiserüttler

Sonic Shaker Reiserüttler

Haben Sie Probleme beim Aufwachen auf Reisen? Es...
Auf Lager
€ 36,50
  • Beste service, immer billig!
  • Kostenloser Versand von € 100.- nach DE
  • Das beste Preis-Leistungsverhältnis
Geemarc LoopHear 10 tragbare Hörhilfe

Geemarc LoopHear 10 tragbare Hörhilfe

LoopHear 10 von Geemarc ist ein tragbares persö...
Auf Lager
€ 69,95
INCL. Trilschijf
Wake 'n Shake Star Wecker

Wake 'n Shake Star Wecker

Stilvoller Wecker mit vibrierender Scheibe, hell...
Auf Lager
€ 65,90
Geemarc Amplidect 595 Combi

Geemarc Amplidect 595 Combi

Geemarc Amplidect 595 Combi für Hörgeschädigt...
Auf Lager
€ 159,90

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Alles voor Oren?
AllesVoorOren is dé webshop voor slechthorenden in Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring in het zoeken naar oplossingen voor jouw gehoorprobleem moet het gek lopen als je bij ons niet kunt vinden wat je zoekt. Onze medewerkers zijn getraind in het doorvragen en zoeken naar mogelijkheden die elders niet gevonden worden. Onze klanten waarderen ons omdat we altijd alles in het werk stellen om hun bestelling op tijd te bezorgen en mocht het een keer anders lopen dan gewenst dan bieden wij altijd een passende oplossing.

Klanten geven ons een 9.2 op basis van 7703 beoordelingen
We nodigen al onze klanten actief uit om ons te beoordelen. Niet om ons zelf op de borst te kunnen kloppen maar omdat jouw mening er écht toe doet. We waarderen elke review. We vernemen graag hoe onze service is bevallen en juist als er een keer iets niet goed is gegaan dan kunnen we met deze input verder, vermeld daarom altijd wat je eventuele klacht is. En wil je een product review plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Bij elk product bieden wij de mogelijkheid iets over het product te melden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Gemiddeld genomen heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis. Duurt het langer, dan laten we je dat weten. Beloftes zoals “Vandaag besteld, Morgen in huis” daar doen we niet aan. We zijn tegenwoordig teveel afhankelijk van externe factoren om zoiets met droge ogen te kunnen beloven. Doorgaans verzenden we jouw bestelling direct zodra deze binnenkomt. En als dat door drukte niet kan alsnog de volgende dag. Houd daarom altijd je trackingcode goed in de gaten. Daar vind je over het algemeen de informatie die je zoekt over je levering. Al onze levertijden staan bij de producten vermeldt.

Niet goed geld terug garantie!
We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product (mocht het toch niet goed zijn) kosteloos retour te zenden. Wel hebben we hiervoor een aantal spelregels ontwikkeld die je op onze website terug kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld geen producten terugsturen die verzegeld zijn of op of in het lichaam gedragen worden. Wel zo fris om te weten dat je altijd een product krijgt toegestuurd dat niet door een ander is gedragen.

Vergleichen 0

Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

Vergleich starten

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »