Zurück

Ear Gear Mini

 • Ear Gear Mini
 • Ear Gear Mini
 • Ear Gear Mini

1-3 werkdage

  € 29,95

  Zur Wunschliste hinzufügen

  • Kostenloser versand ab 75 € TooltipUnter 75 € beträgt der Beitrag zu den DE-Versandkosten: 6,95 €
  • 14 Tage Rückgaberecht
  • Der Spezialist seit 2010
  • Das beste Preis-Leistungsverhältnis
  Placeholder9.1

  uit 6116 Beoordelingen

  “Helder, vlot, niet duur. - Hans van Leeuwen”

  Abholung an +3300 PostNL Standorten!

  Abholung an +3300 PostNL Standorten!

  In unserer Registrierkasse können Sie Ihr Produkt an einer der 3.300 PostNL-Abholstellen in den Niederlanden abholen!

  Media

  Bewertungen

  Erfahrungsberichte 5 / 5Bewertungen:(1)

  • SE Durch Steve - 06-09-2019 11:39

   5 / 5

   Hai, ik ben steve 35 jaar werk in de groen onderhouds werken en ik woon in Aantwerpen Belgie.Toen ik geboren werd kon ik normaal horen maar toen ik 7 jaar was begon men gehoor snel achteruit te gaan en door vele testen te laten onderzoeken in UZ Antwerpen hebben ze vastgesteld dat ik ongeveer 72% verlies had op beide oren. Dus loop al heel lang rond met hoortoestellen heb ook al verschillende merken gehad van siemens tot widex en nu men 3de generatie phonak toestellen.
   Over algemeen ben ik tevreden phonak gebruiker maar tot op 1 ding na: de vervelende WIND RUIS probleem.

   Even kort verhaal erover:

   Ik ben verschillende keren bij de audicien geweest en heeft dan geprobeerd software aanpassingen te doen maar dat was naar mijn gevoel niet voldoende of het maakte mijn spraakverstaanbaarheid slechter...!!! ik kon met mijn huidige phonak B90R toetsellen niet meer fietsen door de sterke windruis storing. Normaal wandelen met beetje wind aanwezig is al voldoende genoeg om de persoon naast mij niet meer te kunnen verstaan zo erg was het gesteld met het windruis probleem.
   Ik had het zo gehad met die windruis dat ik een oproep heb gedaan op facebook bij de groep slechthorende / Doven NL en BE. Gelukkig kreeg ik veel reacties en ook van mevr Patricia Joosten. Zij had me berichtje gestuurd dat ze een hoesje genaamd EarGear verkoopt en die de windruis dratisch doet verminderen / verdwijnen. Ze ging mij dus een test exemplaar opsturen om te proberen.

   Na een aantal dagen de EarGear te mogen testen moet ik zeggen dat men windruis niet helemaal verdwenen is maar wel een stuk verminderd is en bij het wandelen ook stuk aangenamer is. De EarGear doet echt zijn werk en houd zoveel mogelijk wind tegen. Wat ook handig is dat de nek koortje kunt vastmaken aan je T-shirt zodat je hoortoestellen zeker niet kwijt speelt mochten ze per ongeluk uit je oren vallen.

   Eindelijk ben ik van die windruis vanaf en ben ik een heel gelukkig mens. Ga dit product zeker aanraden bij al men slechthorende vrienden want het zijn alleen maar voordelen om EarGear te gebruiken.

  Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Ear Gear Mini

   Ear Gear Mini

   € 29,95

   AllesVoorOren.nl 9.1 / 10 - 6116 Bewertungen @ WebwinkelKeur
   Deze website maakt gebruik van cookies Cookie-Einstellungen