Terug

Solo Apparatuur - Versta beter op school en op het werk en gezelschap

Soms heb je aan alleen je hoortoestellen niet genoeg om lekker te kunnen leven, werken en studeren. Hiervoor zijn er diverse artikelen op de markt die het spraakverstaan beter maken als je slechthorend bent. Bekijk onze solo apparatuur.

Filters

Solo Apparatuur - Versta beter op school en op het werk en gezelschap

Solo apparatuur, een vreemde naam voor een reeks producten die er juist voor zorgen dat je met je hoortoestellen in gezelschap meer kunt verstaan. Het woord "Solo" valt hierbij een beetje uit de toon. Het zou eigenlijk "Gezelschap apparatuur" moeten heten want dat is namelijk precies wat het doet.

De diverse producten kunnen samen of zelfstandig geluid naar je hoortoestellen sturen. Of dit nu een koppeling met een speciale microfoon is of het geluid van een DigiBord op school, zonder uitzondering zorgen ze ervoor dat je gewoon mee kunt doen. Ongeacht de uitdaging van veel rumoer etc.

Één van de grootste leveranciers is Phonak die met haar Roger hulpmiddelen een enorm aanbod aan Gezelschap apparatuur heeft. Toch zijn er steeds meer leveranciers die zogeheten Solo apparatuur aanbieden. Het wachten is nu totdat er één de naam veranderd. 

Hoe dan ook; Bij AllesVoorOren weten we er alles van. Neem gerust contact op!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 8.9 / 10 - 2296 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »