Terug

Verzenden & retourneren

Mocht het product niet aan jouw eisen voldoen dan mag je het natuurlijk retour zenden. Hieronder lees je hoe dat werkt.

 

Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Voor het ongedaan maken van je bestelling kun je het beste inloggen in "mijn account" waar je het retour eenvoudig kunt aanmelden. Je ontvangt vervolgens van ons de vervolgstappen om je retour correct en goed terug te sturen. Doe dit binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen.

AllesVoorOren.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Retour sturen is gratis voor klanten uit Nederland.

Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan vergoedt AllesVoorOren.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet.

Uiteraard kun je de bestelling ook schriftelijk ongedaan maken. Er is een modelformulier waarmee je de bestelling ongedaan kunt maken. Je kunt dit vinden onderaan de algemene voorwaarden van webshop keurmerk. Print deze uit en vraag via support@allesvoororen.nl een retourlabel aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 8.9 / 10 - 2296 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »