Terug

Ringleidingsystemen voor slechthorenden

Wil je gewoon tv kunnen kijken met je hoortoestellen in? Als je een T stand op je hoorapparaten hebt dan is het gebruik van een ringleiding een echte aanrader. Of deze nu als halslus werkt of voor grotere ruimten, wij hebben het in huis!

Filters

Ringleidingsystemen voor slechthorenden

Ringleidingsystemen voor slechthorenden

Een prachtige functie die op veel hoortoestellen beschikbaar is, wordt de "luisterspoel" genoemd. Het wordt ook wel een "t-schakelaar" of "t-spoel" genoemd. Het is niets meer dan een kleine draadspiraal rond een kern die een elektrische stroom in de spoel zal veroorzaken wanneer deze in de aanwezigheid van een veranderend magnetisch veld is.

Een luisterspoel kan daarom een ​​alternatief of aanvullend invoerapparaat voor een gehoorapparaat zijn. Normaal gesproken "luistert" een hoortoestel met zijn microfoon en versterkt vervolgens wat het "hoort". Maar met een luisterspoel die als de ingangsbron wordt gebruikt in plaats van (of als aanvulling op) de microfoon, kan het hoortoestel een magnetisch signaal "horen" dat geluid vertegenwoordigt.

Wat kan ik met een ringleidingsysteem?

Op hoortoestellen en CI's die zijn uitgerust met een luisterspoel, moet de drager "inschakelen" of "overschakelen naar" luisterspoelmodus door een kleine schakelaar (op oudere modellen) naar de "T" -stand te verplaatsen, of door naar een programmeermodus te schakelen (door op te drukken een knop op het apparaat op oorhoogte of op een afstandsbediening) die is ingesteld om de luisterspoel te gebruiken als een invoerbron in plaats van of als aanvulling op de microfoons.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.1 / 10 - 2925 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen