Terug

Hoortoestel Drogen

Heb je wel eens storing in je hoortoestel? Het kan zomaar zijn dat het door vocht in je hoortoestel komt. Met onze droogoplossingen kun je een heleboel storingen voorkomen. Bekijk ze maar eens!

Filters

Hoortoestel Drogen

Droogtoestellen voor gehoorapparaten

Wie wel eens een storing in zijn hoortoestel heeft gehad weet precies hoe vervelend dit is, je hoort kraken of het toestel werkt ineens helemaal niet meer. De nummer 1 oorzaak van klachten met betrekking tot storing in je hoortoestel is: Vocht. Hoewel de meeste hoortoestellen toch echt wel tegen een stootje kunnen is vocht echt funest voor je hoortoestel. Je kan dan het gebruik van een droogbox, ook wel droogcabine voor je hoortoestel overwegen. Het voordeel van een goed droogtoestel is dat je er jaren mee kunt doen en dat je hoortoestellen veilig weggeborgen zijn als je ligt te slapen.

Extra voordelen droogbox hoortoestel

Een extra voordeel van het gebruik is dat de meest door ons verkochte droogboxen een ingebouw uv lampje hebben. Tijdens de droogcyclus gaat dit lampje enkele minuten aan en bestraalt je hoortoestellen met speciaal uv licht. Hierdoor worden schimmels, bacteriën en virussen gedood. Tot wel 99,9% van alle schadelijke micro-organismen overleven dit niet. Hierdoor heb je altijd een schoon hoortoestel en oorstukje. Het is daarbij totaal ongevaarlijk voor je hoortoestellen.

Welke droogbox moet ik dan kopen?

Welke droogbox je het beste kunt kopen laten we graag aan jou over. Wij leveren voor elk budget een geschikt droogtoestel voor hoortoestellen. Ongeacht het merk zijn alle droogboxen door ons getest en goed bevonden.

Stappenplan dagelijks reinigen hoortoestel

  1. Reinig je hoortoestel en dome of oorstukje en neem af met een reinigingsdoekje voor hoortoestellen
  2. Doe de batterijlade van je hoortoestel open
  3. Doe de hoortoestellen in de droogbox en sluit het deksel
  4. Druk op de knop om het droogproces te starten

Wat voor droogmiddelen zijn er verder nog te koop?

Wij leveren van alle merken de droogtabletten of capsules. Dit werkt prima als je op vakantie gaat en geen droogcabine mee kunt nemen. Gebruik dan doosje dat je goed kunt afsluiten en stop daar een droogcapsule of tablet bij. Deze capsules onttrekken vocht aan de omgeving zodat deze ook uit je hoortoestel verdwijnen. Voor sommige droogboxen zijn er speciale droogtabletten zoals de DRY BRIK II. Uiteraard zitten deze ook in ons assortiment.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 5356 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen