Terug

PAK 10% KORTING OP WIDEX BATTERIJEN MET KASSACODE: WIDEX2020

Knops

Filters

    Geen producten gevonden...

Knops

Knops is ontwikkeld door een jong start-up bedrijf gevestigd in Amsterdam. Een groep creatieve geesten bundelde hun krachten om de eerste analoge, aanpasbare hooroplossing te creëren die aan elke situatie kan worden aangepast. Van festival tot bouwwerkzaamheden, van trein tot vliegtuig, van concert tot examen, van zakenleven tot stadsleven. We ontdekten dat oordoppen het geluid altijd verlagen, meestal met een slechtere kwaliteit dan ons eigen natuurlijke gehoor.

Je moet constant oordoppen loskoppelen en weer aansluiten, voor een situatie waarin het geluidsniveau lager is of je moet communiceren met je vrienden. Met Knops kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende volumeniveaus door aan de ring te draaien.

Ook met hun ontwerp gericht op het verbergen van de stekkers, communiceren ze dat je deze producten niet aan je omgeving wilt laten zien. Met Knops hebben we oordoppen gemaakt die je stijl verbeteren. We worden constant omringd door lawaai.

En we worden constant afgeleid. Met Knops bepaalt u hoeveel volume u wilt ontvangen. Door Knops te dragen, kun je je bewust worden van de groeiende problemen van gehoorbeschadiging en geluidsgerelateerde stress.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4799 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen