Terug

iLuv

Filters

iLuv

Welkom bij de iLuv-familie. iLuv Creative Technology is de belangrijkste leverancier van de meest uitgebreide lijn accessoires voor de mobiele levensstijl. Geboren in New York City, het hart van design en innovatie, is iLuv uitgegroeid tot een wereldwijd premium merk dat zowel media als consumenten respecteert.

iLuv staat voor 'Innovation · Lifestyle · Unquestionable Value', een mantra die volledig is gevalideerd, niet alleen door onze 51 prestigieuze CES Innovations, iF, Good Design en Red Dot awards, maar ook door talloze media-onderscheidingen en een hele reeks tevreden klanten.

iLuv's toewijding aan innovatie onderscheidt ons. Onze producten zijn in eigen huis ontworpen door een getalenteerd team van industrieel ontwerpers en ingenieurs, die ook nauwgezet de technologie beheren om de hoogste kwaliteit te garanderen, waardoor iLuv-producten zich onderscheiden in zowel ontwerp als kwaliteit. We werken volgens een "speed to market" -filosofie, die de nadruk legt op procedurele efficiëntie, zodat we onze innovatieve producten voor de consument kunnen brengen boven onze concurrenten. De combinatie van al deze factoren heeft ons tot het merk bij uitstek gemaakt onder consumenten die kwaliteitsontwerp, engineering en waarde erkennen.

Door een constante stroom van nieuwe en innovatieve producten met kwaliteit en waarde te bieden, is iLuv de perfecte selectie voor al uw mobiele levensstijlbehoeften. iLuv heeft zijn hoofdkantoor in New York met distributiecentra aan zowel de oost- als de westkust van de VS en wereldwijd. AllesVoororen levert van iLuv diverse draadloze trilschijven en wekkers.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AllesVoorOren.nl 9.2 / 10 - 4952 Reviews @ WebwinkelKeur
    Deze website maakt gebruik van cookies Cookie Voorkeuren instellen